Tweede Prijs Marjan Bogers Vincent van Gogh Award

Marjan Bogers heeft de tweede prijs behaald bij de fotowedstrijd Vincent van Gogh Award.

Zilver en Brons bij Foto Online 2de editie 2019

Bij de wedstrijd Foto Online 2de editie 2019 georganiseerd door de Fotobond zijn Marjan Bogers (zilver en brons) en Jacqueline van Bijnen (brons).

Leden FC Made in de prijzen bij Foto Individueel 2019

Bij de wedstrijd Foto Individueel 2019 georganiseerd door de Fotobond zijn drie leden van Fotoclub Made in de prijzen gevallen.

Mariette Aernoudts won goud en brons, terwijl Jacqueline van Bijnen en Wilco van Bragt beide ook gewaardeerd zijn met Brons.

Leden FC Made in de prijzen bij bondsfotowedstrijd en Foto Online 2019-1

De Nederlandse fotobond heeft in het eerste kwartaal de bondswedstrijd en de Foto Online 2019 1ste editie georganiseerd. Bij deze wedstrijd zijn diverse leden van FC Made in de prijzen gevallen.

Bondswedstrijd:

Mariëtte Aernoudts - Goud en Brons

Wilco van Bragt - Zilver en Brons

Jan Versteeg- Brons

Marjan Bogers - Brons

Foto Online 2019-1:

Marjan Bogers - 3x Zilver

Zilver voor Marjan Bogers bij Foto Online 2018-3

Bij de derde en laatste editie van 2018 van Foto Online is Marjan Bogers bekroond met zilver voor haar foto Zwem seniore.

Foto Individueel 2018 prijzen voor leden FC Made

Tijdens de bespreking en bekendmaking van de prijswinnaars van Foto Individueel 2018 is bekend gemaakt dat Mariette Aernouds (zilver portret en brons portet), Marjan Bogers (2x brons portret) en Wilco van Bragt (2x brons model) in de prijzen zijn gevallen.

De foto Cheyenne Weddingdress 3 van Wilco van Bragt is daarbij ook gekozen als de 1ste prijs in de categorie model. De volledige uitslag is te vinden op https://fotobond.nl/fotowedstrijd/foto-individueel/.

Benevisie 2018: 1ste plaats Marjan Bogers + 6 acceptaties

Zaterdag 11 november was de officiele bekendmaking van de uitslag van de Benevisie 2018. Marjan Bogers heeft daarbij de 1ste plaats gehaald in in de categorie Monochroom met haar foto mister Beau. Daarnaast waren er accepties voor Brigitte Tijssen (2x), Martin Speetjens (2), Jan Donckers en Jan Versteeg. De volledige uitslag is te vinden op de website van fotobond ABW

Fotograaf: Marjan Bogers - 1ste plaats Monochroom

Honorable Mention Mariëtte Aernoudts SIPA Contest

Mariëtte Aernoudts heeft voor haar foto Pool een Honorable Mention op de Sienna International Photo Awards (SIPA) 2018 contest behaald.

Bondsfotowedstrijd 2018: 10de plaats + 3 stickers

Zondag 8 april is de uitslag van de bondsfotowedstrijd bekend gemaakt. FC Made is op een gedeelde 10de plaats geëindigd. In de selectie zijn Mariëtte Aernoudts en Marjan Bogers bekroond met een bronzen sticker. Mariëtte Aernoudts is met haar inzending vanuit FG de Huiskamer als winnaar van de wedstrijd uitgeroepen (met een zilveren sticker).

Jan Versteeg Kandidaat BMK

Afgelopen zaterdag 10 maart is Jan Versteeg bij de BMK ballotage opgenomen als Kandidaat-lid BMK. https://fotobond.nl/landelijke-groepen/