Uitslag Foto Individueel + Foto Online 2020-2

Helaas heeft de fotobond vanwege de COVID-19 situatie ook de uitslag van Foto Individueel on-line bekend dienen te maken i.p.v. via een publieke bespreking. Ook is in dezelfde periode de uitslag gepubliceerd van de tweede Foto Online 2020 wedstrijd.

Bij beide wedstrijden is Marjan Bogers onderscheiden met een bronzen waardering voor haar foto's Moeder Aarde (Foto Online), Puur (Foto Online) en Regrets (Foto Individueel).

Foto's Marjan Bogers fleuren Breda op

Twee foto's van Marjan Bogers zijn uitgekozen voor het project project #ikmaakbredamooier waarmee lege winkelruiten worden omgetoverd in een grote foto-expositie.

Het werk van Marjan is te bewonderen aan de Keizerstraat 1B.

Derde plaats Wilco van Bragt Foto Regionaal 2020

Vanwege de COVID-19 crisis werd de Foto Regionaal wedstrijd vanuit de Fotobond ABW digitaal gehouden. Hierbij is de serie van Wilco van Bragt op een derde plaats geĆ«indigd en een nominatie voor Foto Nationaal. Jacqueline van Bijnen heeft ook een nominatie ontvangen voor Foto Nationaal met haar serie  Strandschimmen. De digitale bespreking en de volledige uitslage is te vinden op de website van de Fotobond ABW.

9de Plaats FC Made Bondsfotowedstrijd 2020

Op zaterdag 22 maart is vanwege de COVID-19 crisis de uitslag van de bondsfotowedstrijd digitaal bekend gemaakt. FC Made heeft hier een respectable 9de plaats behaald. Mariette Aernoudts behaalde een gouden stricker. Jan Donckers en Marjan Bogers zijn onderscheiden met een bronzen sticker.

Brons Wilco van Bragt Foto Online 2020-1

Op de 1ste editie van Foto Online 2020 heeft de foto Tapioca Farm van Wilco van Bragt een bronzen onderscheiding ontvangen.

Uitslag Foto Online 2019-3

Bij de wedstrijd Foto Online 3de editie 2019 georganiseerd door de Fotobond zijn foto's van Jacqueline van Bijnen (2x) en Marjan BOgers onderscheiden met de Bronzen waardering.

FC Made prijzen en acceptaties Benevisie 2019

Zaterdag 9 november was de officiele bekendmaking van de uitslag van de Benevisie 2019. Marjan Bogers heeft daarbij een derde plaats gehaald in in de categorie Monochroom met haar foto Regrets. Jacqueline van Bijnen behaalde een zevende plaats in de categorie kleur met Blue Monday. Daarnaast waren er accepties voor Wilco van Bragt (3x), Jan Donckers, Martin Speetjens, Jacqueline van Bijnen (3x), Marjan Bogers (2x) en Herman van Riel. De volledige uitslag is te vinden op de website van fotobond ABW

Jacqueline van Bijnen - 7de Kleur                             Marjan Bogers - 3de prijs zwart wit

Tweede Prijs Marjan Bogers Vincent van Gogh Award

Marjan Bogers heeft de tweede prijs behaald bij de fotowedstrijd Vincent van Gogh Award.

Zilver en Brons bij Foto Online 2de editie 2019

Bij de wedstrijd Foto Online 2de editie 2019 georganiseerd door de Fotobond zijn Marjan Bogers (zilver en brons) en Jacqueline van Bijnen (brons).

Leden FC Made in de prijzen bij Foto Individueel 2019

Bij de wedstrijd Foto Individueel 2019 georganiseerd door de Fotobond zijn drie leden van Fotoclub Made in de prijzen gevallen.

Mariette Aernoudts won goud en brons, terwijl Jacqueline van Bijnen en Wilco van Bragt beide ook gewaardeerd zijn met Brons.