Post Message

Annie : fotoclub

Dag fotoclubleden,

Ik had via Tonny deze websites opgekregen en ik moet je zeggen als kleine vereniging zijn jullie zeer actief. Prachtige composities heb ik kunnen bewonderen. Omdat ik ook 5 jaar in het Spechtstraatje heb gewoond is het ook leuk om bekende namen weer tegen te komen. Veel foto plezier allemaal. Groet, Annie.

22. 04. 2021
Ron van Straalen: Expositie '21

Ik vind het een prachtige tentoonstelling. De portretfoto's en de foto's uit Afrika vind ik indrukwekkend.

22. 04. 2021
Jacques Serdijn: Expositie in coronatijd 2021

Mijn eerste kennismaking met het werk van jullie club. Ik vind het een geweldige expositie. Het werk gaat heel veel verder dan simpele kiekjes, maar dat is dan ook de intentie van jullie club, begrijp ik. En jullie zijn daarin volledig geslaagd. Zeker de moeite waard om na coronatijd van de volgende expositie in levende lijve te komen genieten. Maar voor nu werkt deze digitale opzet ook heel goed. Bedankt.

14. 04. 2021
TH Litjens: TT

Heel aardig een 8.5.  gr Theo

12. 04. 2021
Marcel: Mooi alternatief

Ik heb een aantal keer jullie jaarlijkse tentoonstelling in het echt kunnen bewonderen. Foto’s van hoge kwaliteit! Deze digitale variant laat prachtig zien waar jullie mee bezig zijn, maar mist nu letterlijk de ‘grootte’  van de echte afdruk. Hopelijk mogen jullie volgend jaar weer open voor publiek, dan hoop ik zeker te komen kijken.

10. 04. 2021
Petra van der Veeken: Expo 2021

Bedankt voor de mooie expositie. Ik heb er weer van genoten. Op een nieuwe manier even in jullie andere wereld zijn.

09. 04. 2021
Fred: Foto’s

Mooie foto’s weer dit jaar. Helaas digitaal, haalt toch de charme er van af.  Volgend jaar weer een expositie? Succes. ?

09. 04. 2021
alexius collette: Top !

Waauw, een geweldige expositie ! Inspirerend om zoveel werk van niveau te zien. Emaze geeft je een goed gevoel van rondlopen en kijken. Hopelijk kunnen we het nog in het echt zien voor 8 mei.

08. 04. 2021
Harry Bakker: Expo 2021 Made

Wat leuk om het zo eens digitaal te zien via Emaze. Netjes en duidelijk; ook sfeervol. Weer mooie foto's van onze fotografen. Mooi die fiets op het strand, de foto met monddoekje en de middelste foto van Jan Donckers.  Maar ook alle andere foto's zijn inspirerend!

Volgende keer hopelijk weer fysiek met interactie!

Harry Bakker.

07. 04. 2021
Hans Muller sr: Foto-expositie

Mooie ingetogen expositie van fraaie opnamen. Ik was vooral onder de indruk van de twee portretfoto's van de donkere man. Prachtige schaduwpartijen.

Ik werd opmerkzaam gemaakt op deze espositie door Herman van Riel. Dank Herman!

Ismay: Prachtige expositie

Ik ben onder de indruk van de diversiteit aan creativiteit. Prachtige digitale rondleiding,  mooi gedaan Er zitten kunststukken tussen!

Fred Joosten: Volhardend

Het was een genoegen zo veel foto's van deze kwaliteit en orginaliteit te kunnen bewonderen. Volhardend is de term waarmee ik jullie continue kwaliteitsniveau en enthousiasme voor fotografie wil typeren. Absoluut top.

Kees Verbunt: digitale expositie

Wat een geweldige vondst zo’n digitale foto-expositie. Een verademing in Corona tijd.

Ik heb genoten van het veelzijdige en prachtige fotowerk. FC Made doet zijn naam eer aan en houdt de kwaliteit hoog.

Huub Bink FA Rijen: expo

Zoals altijd weer werk van hoog niveau. Ook een mooie levendige digitale presentatie en ik dacht zelfs Jan Donckers in één van de suppoosten te herkennen. Je mist natuurlijk het "buurten" met de fotografen bij een fysieke expo maar voor nu een goed alternatief. Complimenten

Jan Willem en Ingrid: expositie 2021

het sneeuwt buiten en binnen in de expositie straalt de creativiteit je tegemoet.

Laten jullie dit nog een tijdje op de site staan dan gaan we nog een keertje kijken

Rob Storm: Mooie expositie

Mooie expositie. Veel abstracte beelden, moet je van houden, maar prachtig uitgewerkt. Presentatie is subliem, je waant je in een "echte" expositie!

Henk Harkema: Expositie

Prachtige foto's .Genoegen om naar te kijken. Je mist alleen het kopje koffiesmile. Houden we tegoed voor de volgende keer.

Diny Aerts: expositie

Een mooie presentatie !

En zeer diverse prachtige foto`s .

Zeer genoten van al die creativiteit !

Hoop ze de volgende keer live te zien .

groet Diny Aerts

Chiel: Expositie

Ik heb vanmiddag naar jullie foto's gekeken, in een woord "GEWELDIG".  groeten Chiel

Ole van Luyn: fotoclub Made

...en dan denk ik van mezelf dat ik best mooie foto's kan maken, totdat ik zulke prachtige foto's zie. Dan weet ik weer dat ik alleen maar vakantiekiekjes maakcry

Prachtig, de figuratieve en de niet (of bijna niet) figuratieve, en een mooi programma om ze rustig te bekijken.

Mariët Hulshoff: mooie tentoonstelling

Wat mooi gedaan, fijn dat je foto's kunt uitvergroten. In je huiskamer kijken is toch anders dan live, dus hopenlijk komend jaar weer live.

Ben benieuwd naar sommige technieken die gebruikt zijn. Ga inmiddels de hand van de fotograaf herkennen. Mooi.

Succes

Livia: Expo

Geweldig zoals jullie dit in elklaar gezet hebben. De foto's van Wilco van Bragt spraken mij enorm aan. Super gewoon!

Dick de Man: Fototentoonstelling

Wat fijn dat de fotoclub op deze creatieve wijze kan exposeren! Chapeau! Nodigt uit om de expositie straks ook live te bezoeken. Dank jullie wel?

05. 04. 2021
Lineke van der Maas: wat een diversiteit

deze expositie laat je dromen, fantaseren, luisteren, voelen.... juist is deze tijd!

Theo Thijssen: mooie tentoonstelling

Dit is een mooie oplossing om toch een expositie te houden, mooie foto's goed gedaan, tot volgend jaar.